MINA TJÄNSTER

FOTOSTYLING

Går du i säljtankar men inte vill sälja direkt? Gör som många andra av mina kunder och använd dig av min tjänst fotostyling.

Fotostyling går till så att jag stylar och piffar upp ditt hem och jag plockar bort stylingen direkt efter fotograferingen. Inredningen står alltså inte kvar under visningstiden.

Eran bostad läggs ut på förhand och bilderna och ditt hem får ett ordentligt lyft.

Kom ihåg!!! Kostnaden för homestaging är avdragsgill och kan tas upp under ”utgifter för avyttring” på Skatteverkets blankett K5/K6.

STYLING INFÖR BOSTADSFÖRSÄLJNING

Går du i säljtankar av din bostad? Då hjälper jag dig att skapa en hemtrevlig känsla inför fotografering och visning. Jag kommer hem till dig på en konsultation där vi tillsammans går igenom önskemål, vad som kan användas samt plockas bort.

Kom ihåg!!! Kostnaden för homestaging är avdragsgill och kan tas upp under ”utgifter för avyttring” på Skatteverkets blankett K5/K6.

NÄTBASERADE INREDNINGSTJÄNSTER

För dem som bor långt bort eller vill anlita mig digitalt erbjuder jag en nätbaserat tjänst. Jag kommer ställa frågor via telefon eller mail, där jag får all information jag kan tänkas behöva. Även bilder på de/det rum kunden behöver hjälp med. Här kan jag hjälpa kunderna med Moodboards, förslag på möbleringar samt produktlistor där kunderna får information om produkter och var dom kan köpas osv.

KONSULTATION

Här går jag tillsammans med kunden igenom rum för rum, jag kommer med råd och förslag på förbättringar för att lyfta fram det bästa i kundens bostad så att bostaden visas på mer attraktivt sätt. Kunden får en checklista på generella råd och ansvarar själv för utförandet.

FÄRGSÄTTNING

Jag hjälper er med tips och råd för färgsättning i er bostad, enstaka rum eller enstaka vägg. Jag kan erbjuda ett bra pris på färg från Nordsjö Idé & Design. Jag erbjuder måleritjänster.

FÖRETAGSTJÄNSTER, EVENT & BRÖLLOP

PL Styling & Interiör AB utför alla typer av styling och inredningsuppdrag för ert företag, event eller bröllop. Jag kan lämna tex moodboards, möbelval, färgsättning och ljussättning. Jag kan ge rådgivning och utförande och jag är med er under hela processen till ett lyckat resultat. Kontakta mig för mer info!

https://instagram.com/plstylinginterior?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Senaste stylade bostäder..

Blogg på WordPress.com.